šankovi za ugostiteljstvo
UGOSTITELJSKA OPREMA UGOSTITELJSKA OPREMA
Ugostiteljska oprema
Opremanje profesionalnih kuhinja
Ugostiteljski šankovi od inoxa
Rashladne komore
Parno konvekcijske peći
Plinski roštilji
Roštilji na ugljen
Ugostiteljski hladnjaci
Rashladne vitrine od inoxa
Tople grijane vitrine
Neutralne vitrine
Izložbene vitrine
Poslužne linije
Kabineti, Kontejneri, Kućišta
Ugostiteljske nape
Inox ograde
Ugostiteljska oprema - neutralna
CNC probijanja i savijanja
 

Ugostiteljski šankovi

Izrada inox šankova po mjeri uz povoljne cijene

 

Ugostiteljski šankovi su vrlo bitan dio svih ugostiteljskih objekata kao što su caffe barovi, hoteli, restorani. Svojim vizualnim dizajnom privlače goste a dobrim tehničkim dizajnom olakšava i ubrzava rad zaposlenika, na taj način dobivamo zadovoljnije zaposlenike i najbitnije goste koji su brže usluženi.

Šankove izrađujemo kako za korištenje u zatvorenim prostorima tako i za otvorene prostore kao što su beach barovi, bazenski kafići na otvorenom, samostojeći sa svojim pomičnim krovom i mobilnih na kotačima.

Ugostiteljske šankove izrađujemo po mjeri prema potrebama kupca i mogu biti hlađeni ili neutralni.

- Hlađeni šank se izrađuje od inox lima punjenog poliutetanskom pjenom gustoče 40-42 kg/m3 i hladnim mostom koji spriječava kondezaciju na vanjskim oplatama šanka, smanjuje porast temperature unutar šanka, smanjuje potrošnju električne energije koju koristimo za hlađenje pošto se poliuretanska pjena tokom injektirana zaljepi za inox lim dobivamo krutost, masivnost i samim time dugotrajnost proizvoda koji če vam služiti puno godina. Na hlađeni pult se ugrađuju standardna inox izolaciona vrata ili ako postoji potreba za večim otvorima mogu se izraditi vrata prema točnim dimenzijama, umjesto vrata postoji i mogućnosti ugradnje inox izolacionih ladica ovisno o potrebi i želji kupaca, buteljere su uvarene u ploču i nisu samo utopljene u hlađeni dio šanka nego imaju i svoj isparivač čime dobivamo vrhunski ohlađeno piće. Ugrađuje se motor sa zračnim hlađenjem i električnim termostatom i opcionalno automatskim odleđivanjem.

- Neutralni šank se izrađuju od inox lima, sa raznim opcijama od običnih vrata, kliznih vrata, ladica, nagibnih ladica za smeće ili soc, perforiranih vrata, otvora za perilice, ledomate, depuratore ili police. Sve ručke na ladicama i vratima su izrađene kao cijelina na taj način nemože doči do trganj i čupanja ručkica priliko rada.

- Maska šanka ili fasada za šank mora biti dizajnom prilagođena prostoru i ona je najvažniji dio šanka gostu. Izrađuje se u kombinacijama materijala inox-a, drva, granita, kerrock-a, pleksiglasa, stakla pjeskarenog ili farbanog i ostalih materijala prema dogovoru sa kupcem. Masku se može osvijetliti, napraviti demontažnu pa postoji mogučnost jednostal ne izmjene vizualnog izgleda šanka.

- Nadšank je vizualni dodatak šanka koji se montira iznad šanka i služi kao nosač polica, dozera i češlja za čaše, konstrukcija se izrađuje od inox cijevi različitog profila sa policama koji mogu biti izvedene iz stakla, drveta, kerrocka i ostalih materijala sa izvedenom rasvjetom. Izrađuje se kao potpuno otvoreni nosač ili se može zatvoriti i uskladiti sa prednjom maskom šanka.

- Retropolice su nadgradnja nad retropultom koja se montira na zid večinom su ugrađena ogledala i staklene police na kojima se drže čaše, flaše i ostali inventar. Izrađuje se od inox okvira na kojem su utori za nosače polica kojima se može regulirati visina po cijeloj visini retropolica i dodavati ili skidati police prema potrebi. Po potrebi se može ugraditi rasvjeta.

PROIZVODNJA UGOSTITELJSKIH ŠANKOVA
© Klanjčić d.o.o. Studio Imago